Post Social | Referanser og caser
5786
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5786,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vi blir ikke bedre enn hva vi leverer

For oss er resultater for våre kunder det eneste som betyr noe. Vi blir målt på din suksess.

rsz_narvesen_logo
2

Dette er hva noen av våre kunder sier:

Norsk Scania

Det er en utfordring å finne faglærte mekanikere til våre 42 Scania-verksteder over hele landet. Vi har opplevd PostSocial som en svært engasjert samarbeidsparter i arbeidet med å synliggjøre ledige stillinger, ikke minst når det gjelder rekruttering av Scania-mekanikere –  det er ingen tvil om at vi har felles mål!  

 

Første steg på veien er å gjøre Scania og våre ledige stillinger synlig for riktig målgruppe. Med Post Socials hjelp og gode kompetanse når det gjelder å treffe brukeren av sosiale medier, eks. i forbindelse med Facebook-kampanjer, har vi fått en formidabel økning i visninger av våre stillingsannonser. Vi opplever også både flere og bedre kvalitet på søkerne en tidligere – HR direktør Norsk Scania

 

Trude Brøndelsbo, HR direktør  

Asplan Viak

Dette har vært et veldig spennende prosjekt fra vår side. Hele prosessen med Post Social Norge AS har vært smidig, og krevd forholdsvis lite ressursbruk fra vår side – en erfaring vi sjelden gjør i samarbeid med eksterne. Oppdraget var komplekst, da vi ønsket å nå en bred målgruppe, likevel kan vi konstatere at vår kampanje hadde svært god effekt – noe vi fortsatt merker ringvirkningene av 

 

Mette Ditlevsen Essebo, leder for kommunikasjon 

Mat og Drikke Gruppen

Samarbeidet med Post Social har resultert i mange flere kvalifiserte søkere med riktig profil til Lekter’n. Kampanjen på Facebook og Instagram ga stor spredning og oppmerksomhet blant riktig målgruppe og vi er nå i havn med sommerbemanningen tidligere enn noen sinne. Det er stor konkurranse om og nå dyktige ansatte relatert til servering og vi kan absolutt anbefale et samarbeide med Post Social for bistand med rekruttering via sosiale medier

 

Nanny Nilson, HR koordinator

Den Norske Kirke, Bjørgvin bispedømme

Dette var en helt ny og positiv opplevelse for oss. Ved hjelp av Post Social sin løsning med «Lead Ad», kom vi i kontakt med søkere som med stor sannsynlighet ellers ikke ville ha blitt gjort kjent med vårt behov.

 

Med Post Social fikk vi presentert stillingene våre direkte til målgruppen og det med minimal bruk av ressurser og kostnader fra vår side.

 

Det har vært interessant å lese resultatene av kampanjene våre. Hele prosessen fra A – Å har rett og slett vært lærerik! Vi ser at vi nå øker sannsynligheten betraktelig – i forhold til tradisjonelle metoder – for å få løst selv de mest krevende utlysningene.

 

Cathrine Waaler Halstensen – Personalsjef

Lohne & Lauritzsen

Post Social har vært en profesjonell samarbeidspartner i forbindelse med at vi har lyst ut stilling. De har vært serviceinnstilt og interessert i å gjøre en god jobb for oss som kunde. Via kampanjen PostSocial gjorde for oss, på både Facebook og Instagram, har vi fått mulighet til å nå ut til kandidater vi vanligvis ikke når ut til 

 

Vilde Lauritzsen, Bygningsingeniør

Stenseth & RS

Vi har hatt god uttelling av å benytte Post Social på rekruttering. I Post Social fikk vi en rådgiver som innga tillitt, gjorde et godt forarbeid og som fulgte oss opp på en god måte mens annonsene lå ute. Kampanjene traff bra og vi fikk et godt utvalg med kandidater for intervjuer.

 

Jon Jevne, HR-Sjef  

Hertz

Vi ønsket å fornye oss på hvordan vi tiltrekker oss kandidater til ledige stillinger i Hertz og valgte bort de tradisjonelle kanalene for annonsering av ledige stillinger. For å treffe de rette kandidatene ba vi om bistand fra Post Social, de hjalp oss å definere målgruppen innenfor de geografiske områdene hvor vi hadde behov for sommervikarer.

 

Vi har ved to anledninger annonsert via Snapchat og Facebook og begge gangene ga det oss mange gode kandidater som ønsket å kombinere studier og sommerferie med jobb hos oss i Hertz. I tillegg ser vi at dette også gir oss god markedsføringsverdi samtidig som vi treffer rett målgruppe. Vi har opplevd et godt samarbeid med Post Social og vil også benytte dem ved neste anledning.

 

Elisabeth Gjerdingen, HR-direktør 

Loomis

Vi har benyttet Post Social ved en rekke anledninger og er veldig godt fornøyd med resultatet. Vi har tidligere hatt utfordringer med å nå ut til riktige kandidater, spesielt for vekter- og verditransportørstillinger på et effektivt sett.

 

Vi er spesielt imponert over Lead Ad løsningen de lager på for eksempel Facebook og Instagram. Den har både forenklet måten kandidater kan melde sin interesse for våre stillinger på og fører til at vi får kommet i dialog på et sett vi aldri før har fått. Vi sparer spesielt tid ved at vi får evaluert kandidater med en kort samtale før de i hele tatt kommer inn til intervju. Vi opplever at Post Social gjør et vanskelig tema enkelt, og det krever lite av oss for å få iverksatt den omfattende oppgaven Post Social gjør for oss før, under og etter kampanjeperioden.

 

Vidar Lian, Driftsleder

Signo skole- og kompetansesenter

Vi rekrutterer innen et bredt spekter av kompetanseområder og i Desember 2017 innledet vi et samarbeid med Post Social hvor målet var å oppnå bedre treffsikkerhet i vårt søk etter de beste kandidatene. PS har bidratt godt til dette ved raskt å sette seg inn i vår organisasjon og i våre tjenester,  og har gjennom god oppfølging og profesjonalitet, vist god evne til å bistå oss i utforming- og målrettet publisering av gode kampanjer med tydelig budskap til mennesker som kan være aktuelle for å jobbe hos oss. PS er flinke til å omgjøre våre kravspesifikasjoner til målrettede søk og deres spisskompetanse på sosiale medier i kombinasjon med sterk kjennskap til rekrutteringsprosesser representerer således en viktig hjelp i vårt rekrutteringsarbeid.

 

Erik A. Kristoffersen, HR-konsulent

Park & Anlegg AS

Vi rekrutterer innen et bredt spekter innenfor anleggsbransjen. Vi er stadig i utvikling og har behov for de beste hodene i bransjen. Vi har benyttet Post Social ved annonsering ved flere tilfeller og har opplevd en god respons på de utlyste stillingene. Vi opplever samarbeidet med Post Social som velfungerende og planlegging av kampanje, gjennomføring og oppfølging underveis har fungert bra.

 

Sigbjørn Rød, Ressurs/HR/IT-sjef

Loyalty People

Som et supplement til tradisjonelle stillingsannonser bruker vi sosiale medier for å komme i kontakt med flere aktuelle kandidater. Til dette bruker vi Post Social og vi er meget fornøyd med både rådgivningen i forkant og resultatene

 

Christian Westermark, Daglig Leder 

Stiftelsen Fossumkollektivet

Vi i Stiftelsen Fossumkollektivet har benyttet oss av Post Social ved flere utlysninger. Resultatet er at vi har truffet ønsket målgruppe som har resultert i søkere med etterspurt kompetanse. Post Social er serviceinnstilte og fleksible.

 

Line Holm, Personalkonsulent

Klikk på bildet for å lese mer om noen av våre oppdrag og deres resultater

Hva trenger du bistand med?

Hvis det er noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er klare til å bistå!

Hva er hovedstaden i Norge?

Vi må bare sjekke at du ikke er en robot
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram